Argeșean - trimis în judecată după ce a amenințat o polițistă pe Facebook

# „Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir", scria bărbatul într-una dintre postări # „O jumuleam fir cu fir şi unghie cu unghie pe viu, să vadă ce poate face un analfabet”, mai preciza acesta # Bărbatul ar fi fost supărat de faptul că polițista Denisa G. (foto) i-ar fi reținut permisul de conducere cu o zi înainte.

Un bărbat din comuna argeșeană Cocu a fost trimis în judecată de procurorii Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru ultraj, după ce ar fi postat amenințări la adresa unei polițiste prin intermediul unei rețele de socializare. La aproape patru ani de la săvârșirea faptelor, bărbatul va trebui acum să explice judecătorilor ce l-a determinat să reacționeze în acest fel.

 

Incidentul cu pricina a avut loc în iulie 2017, atunci când Nicolae Ionuț S., de profesie șofer profesionist, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a unei polițiste, în care aceasta era îmbrăcată în uniforma de  poliţie, și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa acesteia. Bărbatul ar fi fost supărat de faptul că polițista Denisa G. (foto) i-ar fi reținut permisul de conducere cu o zi înainte.
”Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir. Să îmi dea şi închisoare pe viaţă, că nu am ce pierde...", scria bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș. După ce alte persoane l-au atenționat că e ilegal ce face şi că poate fi cercetat penal, bărbatul a continuat la fel de dur: „Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir şi unghie cu unghie pe viu, să vadă ce poate face un analfabet”.
Poliţista a depus plângere penală, iar bărbatul a fost reținut, în acea perioadă, pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub control judiciar. La aproape patru ani de la acel episod, bărbatul va răspunde pentru faptele sale în fața instanței. Incupatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj în formă continuată. Dosarul a fost înregistrat pe 8 iunie pe rolul Judecătoriei Pitești.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea