Gelu Tofan - noul președinte al PNL Pitești. Mihai Coteț contestă alegerile

Viceprimarul Gelu Tofan a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Pitești. Diferența dintre cei doi candidați a fost una relativ mică. Tofan a obținut 273 de voturi, în timp ce Mihai Coteț - 210 voturi. Cu toate acestea, pierzătorii strigă că alegerile au fost fraudate!

Mihai Coteț: "Alegerile au fost o mascaradă... Au fost fraudate!"

Deși a pierdut confruntarea, Mihai Coteț nu se declară încă învins. Acesta a anunțat că va contesta alegerile.


"Alegerile de astăzi de la PNL Pitești au fost o nouă mascaradă operată de președintele PNL Argeș, Adrian Miutescu și Gelu Tofan. Voi contesta alegerile pentru că, în mod evident, acestea au fost fraudate. Eu trebuie să fac asta, oamenii care au fost azi alături de mine îmi cer să fac asta. Cu ajutorul unei firme de pază, Gelu Tofan nu a permis accesul în sală a zeci de membri din baza de date, cu cotizația plătită. De asemenea, accesul presei a fost interzis, lucru fără precedent, chiar și la PSD!
Au votat oameni care nu au fost membri PNL la 31 decembrie 2020 si oameni care, probabil, sunt membri de câteva zile.
În schimb nu li s-a permis unor membri vechi să voteze, deși s-au prezentat cu chitanțe care atestă plata cotizației, pe motiv că nu se găsesc pe convocatorul preparat la PNL Argeș. Pentru alții s-au făcut liste suplimentare, pentru aceștia din urmă...nu a mai fost loc. Între convocatorul furnizat de Secretariatul General și cel folosit azi de Miutescu&Tofan, sunt diferențe de sute de oameni: 1 433 vs 1 183
Pentru că nu a vrut să participe la acest surogat de alegeri, echipa mea nu și-a mai depus candidatura.
Organizației PNL Pitești i s-a furat încă o dată șansa de a deveni una respectabilă și credibilă, rămânând în continuare o anexă a PSD, fapt ce a îndepărtat liberalii și electoratul de organizația noastră.
Dar noi nu vom renunța! Această procedură va fi contestată. Am încredere în organismele interne, aceste alegeri vor fi invalidate. Stimați colegi liberali pitesteni, ne vom revedea în curând, la un nou vot pentru PNL Pitești! Pentru că democrația nu strică, pentru că avem nevoie de alegeri corecte. Pentru că noi suntem membri ai Partidului Național Liberal!", a precizat Mihai Coteț, pe Facebook.

Gelu Tofan: "Îmi pare rău că ei au altă părere"

"Doresc să mulțumesc încă o dată tuturor colegilor din PNL Pitești pentru prezență și pentru vot. Vă asigur că vom reuși împreună să facem tot ce ne-am propus. În ciuda a ceea ce spun foștii noștri competitori, alegerile s-au derulat corect și statutar. Îmi pare rău că ei au altă părere. Sunt însă convins că vor accepta, în cele din urmă, opțiunea membrilor partidului și nu vor abandona crezul liberal", a precizat Gelu Tofan.
 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea