Update - Patru medii de 10 în Argeș! Vezi câți elevi au promovat BAC-ul

 

UPDATE:

Conform Inspectoratului Școlar Județean Argeș, rata cumulată de promovare (înainte de contestații) în județul nostru este de 69.86%

La nivelul județului Argeș s-au înregistrat 4 medii de 10, de la 3 unități de învățământ: 2 medii la CN I.C.BRĂTIANU, Pitești, o medie la Liceul de Artă Dinu Lipatti, Pitești și o medie la CN Dinicu Golescu, Câmpulung.

Pe discipline de examen, situația candidaților cu note de 10 este următoarea:

• 20 elevi au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;

• 103 elevi au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului;

• 233 elevi au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și a specializării.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Luni dimineața au fost publicate rezultatele de la Bacalaureat 2021, înainte de contestații. În județul Argeș au fost obținute patru medii de 10.

Mediile maxime au fost obținute de doi elevi de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” Pitești, unul de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” Câmpulung și unul de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” Pitești.

Rezultatele pot fi consultate la următorul link: http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetRezultMedie.aspx?jud=2

 

 

În județul Argeș au promovat examenul de Bacalaureat 2988 de elevi, dintr-un total de 4495 de elevi înscriși.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 5 iulie, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea