Peste 4.400 de argeșeni vor afla pe 5 iulie rezultatele la BAC

În județul Argeș, pentru susținerea probelor scrise ale examenului de bacalaureat s-au înscris 4.495 candidați, dintre care 3.793 candidați din promoția curentă, respectiv 702 candidați din promoțiile anterioare. La prima probă scrisă a examenului, la Limba și literatura română, au fost prezenți doar 3.940 de candidați. La a doua probă scrisă a examenului național de Bacalaureat, în Argeș au fost prezenți 4.058 de candidați, 2.778 susținând proba la matematică, iar 1.280 proba la istorie.

 

La proba la alegere a profilului și a specializării, în Argeș au fost prezenți 4.263 de candidați. Pentru tentativă de fraudă, în Argeș au fost eliminați de la examen șase candidați. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 5 iulie, până la ora 12:00. Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea