Aurel Bălăşoiu: „Donez votul meu pentru USR Rociu”

# Deputatul PSD a făcut mare mişto de USR-istul Ionuţ Moşteanu

Alegerile locale parţiale s-au încheiat la Rociu cu un succes răsunător! A câştigat PSD-ul cu un scor demenţial – 72%. Noul primar este tânărul Victor Bălăşoiu, fiul deputatului Aurel Bălăşoiu, fost primar la Rociu până anul trecut, când a intrat în Parlament. Deşi mulţi ironizează situaţia, vorbind de dinastia de la Rociu, tata-Bălăşoiu nu-şi lasă odrasla în gura leilor. Primul care a fost şifonat este deputatul Ionuţ Moşteanu. După ce USR-ul a pierdut ruşinos la Rociu, Aurel Bălăşoiu i-a servit-o lui Moşteanu în mod profesionist.

„M-am gândit să încep postarea cu un act de caritate. Să donez votul meu pentru USR Rociu. Stimabilului Moșteanu, zis Deluță, i s-a întâmplat în anul 2021 ceva cu totul şi cu totul ieșit din comun: a pierdut alegerile la Rociu. Și, ca orice ființă în asemenea împrejurări, a simțit nevoia imperioasă de a i se cânta la ureche ceva de durere și de inimă distrusă. În acest scop s-a adresat computerului său, Barny.
„Dragă - i-a zis el - vreau să-mi cânți cu glas răgușit un cântec lăutăresc, ceva foarte trist!
Ai înțeles?”
Barny a ales melodia: ,,Calcă-mă, Zoico-n picioare! Sfâșie-mi peptu’ cu mâna ta!”
Să mă bată gândul, că mult m-ai întristat! Cum facem să ne întâlnim să-ți dau ceva de pomană?  Dacă ai visat vreodată că mă poți învinge, trezește-te și cere-ți scuze! Vulturii nu iau lecții de zbor de la găini, scutură-te nițel că ai niște figuri pe tine! Acest porumbel al păcii care se parfumează înainte a-și face poze, de zici că este desenat cu stânga, când și-a cumpărat prima dată aragaz și-a băgat lemne în el. Deluță este un martir, își sacrifică sănătatea, timpul liber și liniștea familiei sale, ca să nu facă nimic, e convins că fără el, minutarele ceasornicului s-ar învârti invers. În consecință, el nu lucrează în weekend și în zilele care se termina cu „i”. După ce te-am ascultat fără să te aud și după ce te-am urmărit fără să te văd, mi-am dat seama că ești perimat, asemenea produselor de pe OLX, știți, când comandați ceva și vă livrează altceva! Câtă risipă de talent! Câtă vervă! Câtă profunzime! De unde toate aceste daruri și haruri într-un singur trup?”, a scris Bălăşoiu, pe pagina sa de socializare.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea