Mama unei profesoare de la Universitatea din Piteşti, proaspăt licenţiată în Jurnalism!

Mama unei profesoare de la Universitatea din Piteşti a trecut prin emoţii uriaşe, la examenul de licenţă. Daniela Dumitru a absolvit specializarea Jurnalism din cadrul UPIT şi a dovedit că are o voinţă de fier, la o vârstă la care mulţi îşi pregătesc retragerea din activitate. De unde atâta voinţă? Probabil că doamna a fost motivată de propria fiică, Ioana Dumitru, care este lector universitar doctor la Universitatea din Piteşti, la Catedra de Psihologie.

În 2006, Ioana Dumitru a absolvit Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, specializarea Psihologie şi, pentru că a fost şefă de promoţie a fost angajată ca preparator univeritar la UPIT. Anii au trecut, Ioana a obţinut şi doctoratul, iar asta a ajutat-o să avanseze profesional. Faptul că mama tinerei profesoare a decis să urmeze o facultate, a fost o surpriză extrem de plăcută. Doamna Daniela Dumitru a studiat cot la cot cu colegii mai tineri, iar săptămâna trecută a susţinut examenul de licenţă.   
„Vreau să te felicit mama mea, pentru frumoasele rezultate obținute la un examen extrem de important! Sunt foarte mândră de tine, în contextul în care tu nu te-ai născut în era internetului, nu mai ai același potențial cognitiv că un tânăr de 20 de ani, și cu toate acestea, prin muncă și perseverență, ai reușit! Mulțumesc domnilor profesori și Universității Pitești pentru tot devotamentul și profesionalismul oferit în formarea și dezvoltarea oamenilor!”, a scris pe pagina de Facebook, Ioana Dumitru, lector universitar dr., la UPIT.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea