Cristian Gentea: „Șomajul în rândul tinerilor ajunge la 23%!”

Cristian Gentea, președintele executiv al PSD Argeș, a precizat că șomajul în rândul tinerilor a crescut considerabil în ultima perioadă. Primarul municipiului consideră că măsurile luate de Guvernul Cîțu au condus la  pierderea a mii de locuri de muncă.
„În timp ce premierul Cîțu vorbește despre creștere economică și despre cât de fericiți sunt românii sub guvernarea actuală, șomajul a atins cote record. Cei mai afectați sunt tinerii, șomajul în rândurile acestora ajungând la o alarmantă pondere de 23%!

Iată, de fapt, adevărata „performanță” a guvernelor Cîțu și Orban care au promovat măsuri ce au condus, finalmente, la pierderea a mii de locuri de muncă, la deprofesionalizarea tinerilor și la reluarea migrației în cătarea unui loc de muncă în străinătate. Lipsa accesului la educație, blocarea programelor de susținere a tinerilor implementate de PSD și nerespectarea majorărilor salariale din legea salarizării unitare au determinat, de asemenea, creșterea accentuată a șomajului în rândul tinerilor. Aici au dus cei 6 ani de minciuni electorale denumite pompos de președintele Iohannis ,,Proiectul România Educată!”, a precizat Cristian Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea