Profesoara Florica Dumitru a preluat atribuțiile de director la Colegiul Național „Ion C. Brătianu”

A fost numit un nou director la Colegiul Național „Ion C. Brătianu”. După ce profesoara Alina Manea, fosta directoare de la „Brătianu”, a fost numită prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș, locul său la liceu a fost luat de profesoara de biologie Florica Dumitru, care a ocupat funcția de director adjunct până acum. Ea va avea delegare de atribuții de director până în momentul scoaterii la concurs a funcției.

Alina Manea: „Eu nu am venit să dau directori jos sau să pun alți directori care sunt mai buni sau mai puțini pregătiți”

Mandatele directorilor de școli expiră la sfârșitul lunii august. Urmează apoi ca în luna septembrie să aibă loc înscrierile la concurs, iar examenele vor începe, cel mai probabil, din luna octombrie.
„Și eu, ca director, am avut prelungire de mandat până la sfârșitul anului școlar, până în 31 august 2021. Eu nu am venit să dau directori jos sau să pun alți directori care sunt mai buni sau mai puțini pregătiți, am venit aici să nu se producă o sincopare a sistemului. Lucrurile nu au fost deloc ușoare, cum, probabil, se vede în exterior sau cum se interpretează. Nu este obiectivul meu acesta. Cred că directorii din Argeș trebuie să fie oameni competenți, trebuie să fie oameni care nu au rezistență la schimbare, care au foarte multă receptivitate și foarte multă putere de comunicare și care nu iubesc funcția. Va veni un concurs național în acest sens, care, probabil, va tranșa în notele riguroase ale competențelor din acest portofoliu. Se face evaluarea dumnealor cum se face în fiecare an, procedural, la finalul lunii august”, a precizat inspectorul școlar general,  prof. Alina Manea.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea