Pitești. Încă o diplomă de „Piteștean Centenar”

Doamna Maria Badea s-a născut în luna iunie a anului 1921, în județul Dâmbovița, a trăit și a muncit în orașul în care locuiește, municipiul Pitești, și are, astăzi, un copil, doi nepoți și cinci strănepoți, alături de care și-a celebrat aniversarea unui secol de viață!
Primarul Cristian Gentea a fost onorat să îi ofere piteștencei centenare diploma însoțită de flori, dar și de cadoul în bani pe care, prin HCL nr. 17/26.01.2012, administrația locală din Pitești îl acordă fiecărei persoane care îndeplinește condițiile prevăzute de respectiva hotărâre.

Sărbătorita a primit și un tort aniversar, împreună cu urările de sănătate și de multe momente frumoase în mijlocul celor dragi, din partea reprezentanților Primăriei Pitești.
Municipalitatea piteșteană are o experiență semnificativă în ceea ce privește aprecierea activității desfășurate în slujba familiei și a comunității de către cuplurile care aniversează 50 și, respectiv, 60 de ani de conviețuire neîntreruptă, prin instituirea diplomelor de fidelitate, începând din anul 2000, respectiv din anul 2011.
Acordarea diplomei „Piteștenii Centenari” acelor locuitori ai municipiului Pitești care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani, au trăit, au contribuit, prin munca lor, la dezvoltarea Piteștiului și a țării și au devenit, pentru piteșteni, modele de viață, de muncă și de comportament, reprezintă un omagiu adus puterii de a răzbate prin vremuri, cu demnitate și curaj.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea