Adrian Miuțescu a vorbit puțin și rar în ședințele din Parlament

# Deputatul argeșean a luat cuvântul o singură dată

Puțin și rar! În afară de cuvintele rostite cu ocazia depunerii jurământului de parlamentar, Adrian Miuțescu a mai luat o singură dată cuvântul în ședințele Camerei Deputatilor și Senatului. Într-o jumătate de an de mandat, deputatul argeșean se remarcă doar cu câteva propoziții rostite. Un total de 1 minut și 13 secunde, în ședința Camerei Deputaților din 12 mai 2021. Miuțescu a avut o prezentare scurtă la dezbaterea Proiectului de Lege pentru ratificarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă şi în sectorul energiei nucleare civile din România.

Mai precis, Miuțescu a avut de transmis câteva cuvinte de laudă din partea PNL: „Mulţumesc frumos, domnule preşedinte. Văd că este o susţinere unanimă privind acest acord şi ne bucură acest lucru. Precizările pe care le-a făcut şi domnul ministru Popescu (Virgil Daniel Popescu – ministrul energiei n. red.) cred că au fost foarte clare şi definesc într-adevăr valoarea acestui acord şi a tot ceea ce va urma. Grupul Partidului Naţional Liberal evident că va susţine şi va vota pentru ratificarea acestui acord. Şi vreau să vă spun că este foarte importantă, pentru că, de fapt, această relansare a direcţiilor strategice privind energia nucleară va genera o nouă deschidere şi noi posibilităţi pentru anii care vin. Eu mulţumesc tuturor colegilor şi mulţumesc celor care au contribuit la semnarea, la negocierea acestui acord. Vă mulţumim.”, a precizat în cadrul ședinței deputatul Miuțescu.
Au fost singurele și ultimele cuvinte spuse de Miuțescu în cadrul vreunei ședințe din Parlament, conform informațiilor publicate pe cdep.ro.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea