Radu Perianu: „Aroganța cu care dl Miuțescu se laudă cu locul 37 pe țară reprezintă o reală sfidare”

# Perianu candidează la şefia PNL Argeş! # Alina Gorghiu: Succes, Radu! Ești soluția potrivită pentru PNL Argeș!

Avocatul Radu Perianu, consilierul personal al premierului Florin Cîţu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Argeş. Rival declarat al lui Adrian Miuţescu, Perianu a făcut parte din tabăra răzvrătiţilor care, în trecut, au cerut demiterea lui Miuţescu din fruntea organizaţiei judeţene a PNL.

„Astăzi mi-am depus candidatura la funcția de Președinte al PNL Argeș. Promisiunea mea pentru liberalii argeșeni constă in democrație internă, recunoașterea meritocrației politice și profesionale, responsabilitate în decizii și management politic constructiv. Eu am convingerea că din 25 septembrie, Premierul Florin Cîţu va fi președintele Partidului Național Liberal. Împreună cu Florin Cîţu și ceilalți lideri naționali, alături de colegii mei din PNL Arges vom avea șansa să ducem filiala în primele 20 din țară. Locul 37 nu poate fi considerat suficient sau merituos nici dacă ,,privești" rezultatul prin ochii subiectivi ai lui Adrian Miuțescu sau Ludovic Orban. Stimați colegi liberali argeșeni, vă aștept alături de mine în echipa câștigătoare!”, a postat Perianu, pe pagina sa de Facebook.
Alina Gorghiu a comentat, imediat, pe facebook: Succes, Radu! Ești soluția potrivită pentru PNL Argeș! Știu că abuzurile din ultimul timp sunt greu de surmontat, dar soluțiile corecte sunt necesare!
Întrebat de ce își dorește să candideze la șefia PNL Argeș, Radu Perianu ne-a precizat următoarele:
„Această filială are nevoie de democrație ca de aer! Liberalii argeșeni respiră un aer politic aproape toxic în interiorul filialei! Dincolo de asta, am spus deja, vreau să duc filiala în primele 20 din țară! Și vreau un primar liberal în Municipiul Pitești! Pentru fiecare dintre noi, aroganța cu care dl Miuțescu se laudă, la propriu, cu locul 37 pe țară reprezintă o reală sfidare. Vom duce Argeșul acolo unde îi este locul, în echipa câștigătoare!”.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea