Directorul Finanţelor Argeş va fi MAZILIT?

# Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, tună şi fulgeră
Premierul Florin Cîţu pune tunurile pe oamenii din garda lui Ludovic Orban. După ce a orchestrat demiterea Lilianei Murguleţ din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, nume noi se află pe lista scurtă de viitori maziliţi. E în cărţi şi şefa Finanţelor Publice Argeş, Georgeta Iliuţă. Informaţia a fost confirmată chiar de preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu. Supărat că îi pleacă oamenii de încredere, Miuţescu a făcut declaraţii virulente la adresa primului-ministru Florin Cîţu.

Alegerile din PNL Piteşti au trezit monştrii din echipa lui Cîţu. Pentru că la Argeş există o susţinere puternică pentru Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu a început execuţiile. Prima care a picat a fost Liliana Murguleţ, fosta şefă a ISJ. Urmează Georgeta Iliuţă, şefa de la Finanţe Argeş?
„Aveam informații, de la alți directori PNL, că doamna senator Alina Gorghiu face presiuni asupra miniștrilor din Guvernul României pentru a-i demite pe colegii din tabăra lui Ludovic Orban. Această informație o am inclusiv de la doamna director Georgeta Iliuță, de la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.
La moțiunea de cenzură, când l-am salvat pe dl premier Cîțu, stând în bancă și nevotând, am avut informații că se fac presiuni pentru schimbarea doamnei Iliuță din funcția de director al AJFP Argeș. Noi nu putem să facem demiteri și execuții în PNL! Astfel de lucuri sunt împotriva principiilor noastre, liberale. Fiind senator, nu poți să insiști să-ți dai jos colegii din funcțiile pe care le dețin, doar pentru că nu sunt cu tine în competiția internă.”, a declarat Miuţescu, la un post local de televiziune.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea