După demiterea Lilianei Murguleţ, Gelu Tofan este pe LISTA NEAGRĂ!

Demiterea Lilianei Murguleţ de la şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş deschide cutia Pandorei în PNL Piteşti. Un alt personaj emblematic este pe lista neagră. Este vorba depre viceprimarul orașului, Gelu Tofan, noul preşedinte al PNL Piteşti, care ar putea pierde funcţia de vice dacă Congresul PNL se va terminat cu un rezultat favorabil pentru premierul Florin Cîţu.

Mazilirea fostei şefe a IŞJ Argeş a fost o manevră politică. Liliana Murguleţ a tras lozul necâştigător atunci când a decis să-i susţină pe Tofan, respectiv pe Miuţescu la alegerile interne din PNL Piteşti şi Argeş. Dar poziţia Lilianei Murguleţ era oarecem previzibilă, deoarece Ludovic Orban a adus-o la Argeş şi cum Miuţescu şi Tofan merg pe mâna lui Orban, Murguleţ nu prea avea de ales. Totuşi, chiar şi în acest caz, demiterea sa a fost un act cu totul surprinzător.
Se vorbeşte pe la colţuri că nici Gelu Tofan nu stă pe roze. I-a şi promis Radu Perianu că-l va înlocui cu Mihai Coteţ, dar cum Coteţ a pierdut alegerile interne mai are de aşteptat până la a fi instalat viceprimar al Piteştiului. Dacă Florin Cîţu va fi ales preşedinte al PNL, nu-l vedem bine pe Tofan. Ceva strategii în Consiliul Local Piteşti şi Tofan poate fi înlocuit fără probleme.
P.S. De ce dracu țin, toți, o mână în buzunar? Se țin de portofel, sau ce? Modă adoptată și de unii pesediști de frunte, semn că punga nu are partid...
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea