Instituția Prefectului lansează proiectul „Vaccinare în zi de sărbătoare”

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care domiciliază în mediul rural și pentru a facilita accesul acestora la imunizare împotriva COVID – 19, Instituția Prefectului Argeș a demarat proiectul ”Vaccinare în zi de sărbătoare”.

Astfel, echipe mobile din centrele de vaccinare se vor deplasa în localitățile din județul Argeș în care se desfășoară evenimente precum: zilele comunelor, târguri, festivaluri, fără a se limita la acestea și vor vaccina toți doritorii.Persoanele interesate trebuie să se prezinte doar cu cartea de identitate și se pot imuniza cu serul Pfizer – BioNTech sau Johnson & Johnson. Prima localitate în care va demara proiectul este comuna Brăduleț. Așadar, toate persoanele care doresc să se vaccineze sunt așteptate marți, 20 iulie 2021, între orele 09:00 – 14:00 la Târgul de Sfântul Ilie organizat în satul Brădetu din comuna Braduleț.

Proiectul se desfășoară la inițiativa prefectului județului Argeș, cu implicarea Direcției de Sănătate Publică Argeș care, va pune la dispoziție echipe mobile compuse din personal medical și dozele de vaccin, cu ajutorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și cu susținerea primăriilor, care vor asigura condițiile necesare pentru realizarea vaccinării și se vor ocupa de informarea cetățenilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea