Miuţescu ne umple de lapte şi miere dacă va câştiga şefia PNL Argeş!

 

# Promite bunăstare pentru copiii şi părinţii noştri

# Disperare fără limite: Miuțescu promite și instituții regionale

E campanie internă pentru alegerile din PNL Argeş care vor avea loc sâmbătă, 24 iulie. Preşedintele Adrian Miuţescu luptă pentru un nou mandat la conducerea organizaţiei judeţene, căci unde e mai bine decât lângă ciolan?

Patru ani în care va ocupa funcţii publice bine plătite, patru ani de putere absolută, patru ani de vis – ar fi cel mai mare cadou pentru Miuţescu.Şi pentru că ştie ce-l aşteaptă dacă va câştiga, liderul PNL Argeş lansează declaraţii şi mai incitante decât cele pe care le-am auzit în campania de la parlamentare.

Domnul Miuţescu a vorbit la un post local de televiziune despre cât bine va face argeşenilor, dacă va câştiga şefia PNL Argeş. Copiii şi părinţii noştri vor fi principalii beneficiari, iar Adrian Miuţescu sugerează că, după 24 iulie, Argeşul va fi un fel de rai pe pământ, unde vor fi locuri de muncă, bani şi virtuţi. Ba chiar şi ploaie la vreme, nu-i aşa, domnule, Miuţescu?

„Vreau să le transmit colegilor mei, din Partidul Național Liberal, argeșenilor, să aibă încredere în echipa mea și în mine, pentru că vrem binele Argeșului. Vrem binele dvs, al copiilor noștri, al părinților noștri. Trebuie, o dată pentru totdeauna, să ne rupem de trecut și să avem încredere în viitorul județului Argeș.”, a spus şeful PNL Argeş.

Mai nou, își propune să readucă în Argeș sediile instituțiilor regionale, precum Finanțele Publice, ITM, Direcția Regională Antifraudă și multe altele, fără număr mai exact. Promisiuni de candidat pentru un nou mandat de președinte al PNL Argeș.

“Va trebui să readucem aici instituțiile regionale. Ele au fost mutate pe vremea lui Dragnea ba la Ploiești, ba în Alexandria, la Teleorman, ba chiar și la Târgoviște, unde e regionala AFIR. Tot ce a fost important în Argeș a fost transferat în alte părți.  Va trebui să recuperăm aceste instituții și vom veni cu dovezile și argumentele pentru acest lucru. Proiectele de miliarde din Argeș, investițiile de aici, justifică acest lucru”, mai spune  Adrian Miuțescu, visând cu ochii deschiși.

De fapt, cine sunt naivii care cred în cuvintele lui Miuţescu? Noi, argeşenii de rând am văzut cum şi-a angajat fiul la Curtea de Conturi, cum şi-a luat el însuşi posturi bine plătite la buget. Încă patru ani ca ăştia şi emigrăm!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea