Cristian Gentea, despre marcajele făcute de firma lui Alin Rainea: „Lucrările parcă ar fi fost făcute de o persoană băută”

# Primarul Piteştiului a dat de pământ cu constructorul care a făcut marcajele pe I.C Brătianu


A ieşit scandal din cauza lucrărilor realizate de pe Bulevardul I.C. Brătianu, din Piteşti. Marcajele rutiere au fost executate în mare bătaie de joc, iar asta l-a scos din sărite pe primarul Cristian Gentea care a anunţat public faptul că e nemulţumit de lucrări. Executantul şi-a cerut scuze şi a promis să refacă marcajele.

Chiar şi aşa, edilul a continuat cu ieşirile furtunoase pe acest subiect:

„Am spus şi cu alte ocazii. Spun şi acum. Avem lucrări cu probleme. Pe I.C. Brătianu sunt probleme cu marcajele. I-am spus și constructorului că parcă ar fi fost făcute de o persoană băută și a ieșit ca și cum a dat cu bidineaua.”, a spus Gentea la conferinţa de presă.

Licitaţia pentru lucrările de asflatare şi marcaje pentru Bulevardul I.C. Brătianu din Piteşti, a fost câştigată de SC. Comesad Drumuri S.R.L., firmă cotată ca fiind cel mai bun drumar din județ. Marcajele, după cum ne-a dezvăluit primarul Piteștiului, au fost făcute însă, în subantrepriză, de firma lui Alin Rainea. Până la data de 13 iulie 2021 s-au efectuat plăţi în valuare de 2.148.992,95 lei, inclusiv TVA. Constructorul mai are de primit din partea municipalităţii suma de 805.442,36 lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea