Apă Canal 2000 SA - informare privind furnizarea serviciului de apă potabilă în Poiana Lacului

În urma discuţiilor purtate atât la sediul S.C. Apă  Canal 2000 S.A. Piteşti , cât şi la sediul Primăriei Poiana Lacului  cu privire la furnizarea apei potabile în satele din această comună, s- a stabilit de comun acord şi s-a încheiat un parteneriat între cele două entităţi începând cu data de 18.07.2021, orele 23.30 care prevede furnizarea alternativă de 36 de ore a apei, pe perioada în care se înregistrează temperaturi ridicate.

Programul de furnizare alternativă a apei este următorul:
-  19.07.2021 - 20.07.2021 vor fi alimentate cu apă satele Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Gălăţeanu, Grădineşti, Cociobeşti, Lipia;
- 21.07.2021 – 22.07.2021 vor fi alimentate cu apă satele Sămara, Metofu, Dealul Viilor, Dealul Oraşului, Dinculeşti, Gâlceşti, Popeşti, Negoeşti, Teiuşu, Negrea şi Poiana Lacului centru;

Pentru a se asigura că programul de alimentară alternativă a apei, prevăzut în protocolul cu Primăria Poiana Lacului este funcţional, S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti  va efectua manevrele de vane alternativ din două în două zile, astfel încât castelul de apă să fie alimentat în permanenţă pentru a putea face faţă consumului de apă.Se va proceda la sigilarea ansamblului de vane în vederea asigurării apei pe zonele menţionate.
În cazul intervenţiei neaurorizate asupra sigiliului şi a ansamblului de vane din cadrul sistemului de alimentare cu apă de către alte persoane decât reprezentanţii operatorului, atunci vor fi sesizate organele de anchetă corespunzătoare. Până la remedierea integrală a situaţiei de la Poiana Lacului, S.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti, va pune la dispoziţia utilizatorilor din zonele afectate un necesar minim de apă care va fi transportat cu cisterna.

”Având în vedere situaţia hidrometeorologică existentă în această perioadă, recomandăm fiecărui consumator o utilizare raţionala a apei potabile disponibile pentru a evita prejudicierea alimentării cu apă potabilă a unui număr semnificativ de consumatori”, informează conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea