Un nou șef la Serviciul Dezvoltare şi Managementul Proiectelor de la Primăria Pitești

# Adrian Oprescu (foto) și-a dat demisia
Proiectul de reabilitare și modernizare a Bazinului Olimpic din Pitești produce demisii la Primăria Pitești. Nemulțumit de modul în care decurge proiectul și de problemele apărute ca urmare a implementării lui, primarul Cristian Gentea a cerut demisia lui Adrian Oprescu din funcția de șef al Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor din cadrul primăriei, dar și a managerului de proiect Masis Kevorkian.

Cei doi au fost schimbați cu alte persoane! Începând de luni, 19 iulie, în locul lui Adrian Oprescu va fi numită pentru o perioadă de șase luni pe Raluca Daniela Marin, consilier în cadrul aceluiași serviciu. De asemenea, noul manager de proiect al bazinului olimpic din Pitești va fi Ionuț Chiriță.
„Foarte nemulțumit sunt la bazin. În contract scrie că partea de utilități, așa cum e normal, revine constructorului. Am constatat cu stupoare că nu există contor pasant nici pe apă, nici pe energie electrică. Dacă la alte obiective, gen Armand Călinescu, LPS există peste tot, plus materiale recuperabile, la bazin nu se face absolut nimic. Vom ajunge la discuții contradictorii cu constructorul. Am văzut că șeful Serviciului de Fonduri Europene mi-a făcut un calcul, din pix, din care reiese că SPEP a cheltuit, de la 1 iulie 2020 până astăzi, 5 miliarde jumătate (lei vechi) și domnul Oprescu (Adrian Oprescu n. red.) a făcut un calcul în care constructorul trebuie să plătească 13.000 de lei adică 130 de milioane. Așa ceva nu se poate... Lucrurile nu o să rămână așa. Pentru că s-a ajuns în situația aceasta care mie mi se pare anormală, am solicitat demisia șefului Serviciului de Fonduri Europene pentru că de la începutul anului până acum nu am avut parte decât de  corecții financiare, de anulări de proceduri. Nu mai asta se întâmplă. L-am mai atenționat o dată. Și-a dat demisia și începând de luni, 19 iulie, voi da o dispoziție prin care o voi numi pe șase luni pe doamna Raluca Marin... Greșeala aparține aici și managerului de proiect, domnului Masis Kevorkian. L-am schimbat și noul manager de proiect va fi Ionuț Chiriță”, a precizat primarul Cristian Gentea.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea