De la 1 august va fi numit un nou director general la DGASPC Argeș

 

 

Începând cu data de 1 august, Iuliana Matei își va încheia mandatul de director general al DGASPC Argeș. În locul său va fi numită o nouă persoană de Consiliul Județean Argeș. Iuliana Matei se reîntoarce pe postul de director adjunct la instituție.

„Dragi colegi,

Doresc să vă anunț pe această cale că, începând cu data de 1 august, îmi voi încheia mandatul de Director General al DGASPC Argeș. Știm cu toții că orice funcție este trecătoare și important este ca pe acolo pe unde treci să lași o imagine frumoasă în urma ta și să îți pui amprenta din punct de vedere profesional, dar mai ales uman, pe sufletele oamenilor cu care lucrezi. Iar asta nu ține de cantitatea, ci de calitatea timpului petrecut în locul în care, la un moment dat, au fost oameni care au crezut în tine și ți-au dat șansa de a fi acel căpitan pe care echipa ta se poate baza, în orice moment.

Sunt momente emoționante pentru mine și aș vrea prin aceste rânduri, să vă mulțumesc fiecăruia în parte, pentru că am reușit, împreună, să fim o adevărată echipă. A fost un an greu, cu multe provocări, cu momente de decizii radicale, luate pentru siguranța sufletelor de care avem grijă, dar și în sprijinul celor care ne ajută zi de zi să ne împlinim misiunea. Fără sprijinul Dumneavoastră, fără încredere și fără sacrificii făcute ca într-o familie, nu am fi reușit. Pentru toate realizările în acest an de mandat, pentru faptul că am reușit să găsim calea spre dialog, indiferent de subiectul dezbătut, pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, pentru că ați demonstrat că puterea echipei este cea mai importantă în clipele de bucurie, dar mai ales în momentele dificile, VĂ MULȚUMESC!

Îmi doresc ca munca noastră, a tuturor, să fie apreciată în continuare la adevărata ei valoare, iar tot ce am realizat în toți anii de existență ai instituției noastre, nu doar în ultimul an, să fie valorificat așa cum se cuvine. Și sper ca indiferent cine va veni la conducerea Direcției, să vadă în fiecare dintre dumneavoastră, acei oameni dedicați, gata oricând să ofere cu inima deschisă din experiența lor, pentru a fi speranță pentru semeni.

Personal, pentru omenia de care dați dovadă, într-o lume în care predomină egoismul și indiferența, pentru că sunteți parte a unui întreg, pentru profesionalism și dedicare, MULȚUMESC!

Sunteți minunați! Eu vă asigur că voi rămâne aceeași colegă pe care vă puteți baza și voi face tot ce depinde de mine, ca Director General Adjunct, pentru ca misiunea noastră să meargă mai departe!

Cu prețuire,

Iuliana Matei”.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea