Bodo de la Proconsul s-a mutat cu familia în judeţul Argeş!

# Artistul şi-a cumpărat casă în comuna Dobreşti

Bodo de la Proconsul, pe numele din buletin Bogdan Marin, a lăsat Bucureştiul pentru a se muta împreună cu familia în judeţul Argeş. Artistul şi-a cumpărat o casă la Dobreşti, iar aici a lansat un proiect de suflet, care este dedicat copiilor – un Atelier de Joacă, unde cei mici învaţă o mulţime de lucruri folositoare în viaţă.

„Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis să  ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţam copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate“, a povestit Loredana, soţia lui Bodo, pentru Adevărul.

 

„Nu aş fi putut face nimic fără ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au crezut în proiect. Sper să aibă viaţă lungă Atelierul de Joacă, să vină aici copii veseli şi dornici de prieteni“, a continuat Bodo.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea