Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti - cu meniurile la vedere

# Ca să nu mai fie criticat pentru hrana proastă oferită pancieţilor, spitalul publică meniurile pe site-ul propriu

S-a dus vestea despre meniurile pe care le primesc pacienţii internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti care nu sunt nici pe departe satisfăcătoare. Ani în şir bolnavii s-au plâns că primesc o zeamă lungă în loc de ciorbă, că în porţiile zilnice nu prea se regăseşte carnea. Ca să nu mai fie subiectul ironiilor în presă ori pe social-media, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a decis să publice meniurile pe siteul propriu. Nici de data aceasta n-au lipsit comentariile acide. Umblă vorba că la noul spital din Mioveni condiţiile sunt superioare, hrana bolnavilor, de asemenea.

„Pacienții internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești primesc hrană gătită în bucătăria unității sanitare. Meniul este variat, în funcție de nevoile pacienților, în concordanță cu tratamentul administrat și, evident, recomandările medicilor. Costul unui meniu zilnic este raportat la suma aprobată printr-o hotărâre la nivel național privind norma de hrană pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice.

 

Lista cu meniurile este afișată, zilnic, pe site-ul unității, www.sjupitesti.ro. Tot acolo vor fi postate imagini cu hrana gătită pentru bolnavii tratați în cadrul instituției. Precizăm că, uneori, felurile de mâncare primite de pacienți diferă față de cele din lista afișată, motivul fiind gradul de perisabilitate al anumitor produse.”, a scris conducerea SJUP, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea