Primarul din Albota - supărat că nu găsește fierari-betoniști pentru Sala de Sport

# Ion Dumitru: ”Sunt supărat de comentariile lui Dragnea la adresa PSD dar sunt și mai supărat că nu găsesc meseriași pentru investiția noastră”

Fire energică dar și persoană liberă la gură, așa cum ne-a obișnuit, Ducele (primarul) de Albota, Ion Dumitru era, spătămâna trecută, supărat.

Ion Dumitru: ”Așa este, sunt supărat pe Dragnea, un om pe care întregul partid l-a respectat și care acum, la ieșirea din închisoare, se găsește să spună că partidul nostru este ”praf”.  Avem, aici, în județ, o organizație care își găsește calea, avem, probabil, cea mai bună echipă de conducere la județ și în Parlament. Mult mai buni decât cei pe care îi cam alegea Dragnea, odată. Am fost trist când am văzut declarațiile sale pe toate posturile. Dar asta e politica...”

Mult mai supărat s-a declarat, însă, primarul Dumitru pentru situația în care se află cu construcția Sălii de Sport din localitate.

 

Ion Dumitru: ”Mult mai mult decât șicanele politice mă supără faptul că, de o lună, nu găsesc fierari-betoniști pentru finalizarea construcției Sălii de Sport. Începuse atât de bine lucrarea!... Cei care au început construcția au dat bir cu fugiții, iar meseriașii în această branșă, în sezon, sunt aproape imposibil de găsit.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea