Un asistent de la Serviciul de Ambulanță Argeș – premiat de președintele Iohannis

Un număr de 45 de medici şi asistenţi medicali din mai multe judeţe ale ţării au fost decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a Ambulanţei.

Şeful statului a acordat Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler pentru 21 de medici şi Medalia "Meritul Sanitar" clasa a III-a pentru 24 de asistenţi medicali. De la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș a fost premiat asistentul medical Dumitru-Bogdan Crăciun.

„Felicitări, Bogdan! Un profesionist dedicat oamenilor. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 28 iulie 2021, decretul de decorare a unor medici și asistenți medicali, cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței. Astfel, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate, de la începutul pandemiei de COVID-19, în cadrul Serviciilor de Ambulanță Județene, în scopul asigurării unui înalt nivel de îngrijiri destinate populației, președintele Klaus Iohannis a conferit: Medalia „Meritul Sanitar” Clasa a III-a domnului Crăciun Dumitru-Bogdan, asistent medical la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș”, a scris, pe facebook, Luminița Paul, directoarea SJA Argeș.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea