Începe turneul de tenis Comesad BCR Open

În perioada 2 - 8 august, la Pitesti, la baza sportivă Comesad are loc turneul de tenis de câmp Comesad BCR Open, ediția a VIII-a.Suprafața de joc este zgura, iar premiile totale sunt de 25.000 de dolari.Turneul este organizat pentru a șasea oară în parteneriat cu BCR, și va transforma și în acest an, pentru o săptămână, Piteștiul în centrul tenisului din România.

Comesad BCR Open este singurul turneu privat 100% care se desfășoară în România și reunește pe tabloul principal sportivi din 13 țări, 8 dintre ei fiind în top 500 clasament ATP.

Prima poziție pe tablou este CHUN HSIN TSENG ( pozitia 265 ATP), din Taipei, pe locul 2 fiind câștigătorul ediției anterioare a Turneului COMESAD BCR OPEN , românul Filip Cristian Jianu, numârul 324 ATP.

În calificări, programate pentru zilele de 1 – 2 august (conform calendarului turneului, de mai jos), sunt prezenți, în majoritate, jucători români, fapt ce le crește exponențial șansele de a accede la tabloul principal.

Începând de marți, 03.08.2021, meciurile vor fi transmise prin live streaming, iar meciurile de sâmbătă (7 august) vor fi transmise live pe pagina de facebook a turneului. Finala turneului, programată duminică, 8 august, va fi transmisă în direct pe DIGI SPORT.

Turneul poate fi urmărit și din tribune, cu respectarea cerințelor legale privind accesul la evenimentele sportive.

Calendar turneu

PROGRAM

SIMPLU

DUBLU

01 – 02 august

Calificari

03 august

Calificari finale

Turul I

04 august

Turul I

Turul I

05 august

Turul II

Turul II/Sferturi

06 august

Sferturi de finala

Semifinala

07 august

Semifinala

Finala

08 august

Finala

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea