Primarul Nicolae Rachieru, mesaj către cetățeni: „Vă rog să înțelegeți că sistemul de aprovizionare cu apă este doar pentru consumul menajer”

Comuna Budeasa s-a confruntat, în ultima perioadă, cu probleme mari la sistemul de alimentare cu apă. Primarul Nicolae Mihai Rachieru a luat mai multe măsuri pentru a rezolva această situație.

„În ultima perioadă ne-am confruntat cu probleme grave la sistemul de alimentare cu apă, în satul Budeasa MARE, probleme agravate și de seceta din ultimele săptămâni, dar și de unele avarii din gospodăriile cetățenilor. Tocmai de aceea, pentru a evita dezechilibrul privind alimentarea cu apă în gospodăriile de pe aleile laterale ale satului, am înlocuit și aproximativ 600 m de conductă de apă.

Angajații Primăriei și SEdC Mioveni, au intervenit pentru înlocuirea pompei din foraj cu una de putere mai mare. În urma verificărilor, s-a constat că sistemul este în parametrii normali, bazinul fiind umplut la capacitate maximă”, a precizat primarul comunei Budeasa.

Edilul Nicolae Rachieru a transmis și un mesaj către cetățenii comunei. „Pe această cale fac apel la dumneavoastră, și rog fiecare locuitor al comunei care sesizează o problemă cu utilitățile de orice fel, să verifice dacă nu cumva este vorba de o avarie chiar în gospodăria proprie. În gospodăriile noastre nici operatorul și nici primăria nu poate interveni pentru a identifica o eventuală avarie. Înțeleg că distribuirea apei cu program ne creează un disconfort, însă vă rog și pe dumneavoastră să înțelegeți că sistemul de aprovizionare cu apă este doar pentru consumul menajer, mai ales în astfel de perioade. Într-o asemenea situație de criză, utilizarea apei potabile de la sistemul public pentru udatul grădinilor sau a spațiilor verzi nu este recomandată. Vă asigur că depunem toate eforturile pentru a asigura toate aceste utilități în localitatea noastră, dar și pentru a moderniza și dezvolta comuna, însă acest lucru nu poate fi realizat decât împreună cu dumneavoastră”, a precizat primarul Nicolae Mihai Rachieru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea