Valea Iașului - în toamnă vor începe lucrările de extindere a rețelei de gaze

Administrația comunei Valea Iașului pregătește demararea unor investiții importante pentru comunitatea locală. Astfel, la momentul actual, Primăria Valea Iașului are în derulare achiziția unor lucrări de extindere a rețelei de canalizare, în urma cărora vor fi puși în funcțiune 2,1 km de rețea de canal.

”Lucrările presupun extinderea canalizării pe strada Bălășești, cu rețea pe o lungime de 900 de metri. În proiect este inclusă și strada Mihai Viteazul, în satul Cerbureni. Practic, vor fi puși în funcțiune 2,1 km de canalizare, prin conectarea celor două străzi la rețea”, declară primarul Cristian Enescu.

După ședința Consiliului Local Valea Iașului de la finalul lunii iulie, se va face achiziția pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor de forare a trei puțuri în localitate. ”Ne dorim să avem sursă proprie de apă, să nu mai depindem de rețeaua municipiului Curtea de Argeș. Cele trei puțuri forate vor fi realizate în satele Valea Uleului și Mustățești. Tot în cadrul acestui proiect se va realiza rețeaua de alimentare cu apă pe străzile Stadionului, Vlad Țepeș și Teilor în satul Mustățești”, precizează primarul Cristian Enescu. Fondurile pentru realizarea forajelor de apă provin de la Consiliul Județean. În toamnă vor începe în localitate lucrările de extindere a rețelei de gaze.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea