Ducele de Albota, mesaj pentru Ludovic Orban: „Trădătorii au plecat din PSD Argeş. Să vă trăiască și să meargă din trădare în trădare!”

La alegerile PNL Argeş din 24 iulie, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declaraţii care au stârnit ropote de aplauze în rândul liberalilor care l-au susţinut pe Adrian Miuţescu la şefia organizaţiei. Orban a lovit în PSD, partid care deţine supremaţia în Argeş şi care i-a dat daună totală lui Adrian Miuţescu. Evident, când PNL Argeş, cu Miuţescu la butoane, a fost printre ultimele organizaţii din ţară, nu a fost de vină Adrian, ci PSD Argeş. Asta e gândirea lui Orban, care a declarat că va pune tunurile pe PSD, că Miuţescu şi ai lui vor merge la rupere. Şi cum visa Ludovicul, a intervenit primarul Ion Dumitru de la Albota, cu o postare pe contul de socializare:

 

„Mă gândisem să las mai ușor comentariile pe Facebook, dar nu se poate! Cum să fiu cuminte când dl. Orban spune cu subiect și predicat că nu se lasă până nu distruge PSD în județul Argeș? Nu puteți! PSD ul este un partid unit, în plină reformă și plin de valori! Trădătorii au plecat din PSD. Să vă trăiască și să meargă din trădare în trădare! Și ca să nu vă  mai împănați, vă amintesc că nu ați reușit să dați județului un prefect prin numire. Președinții de consilii județene se aleg prin vot, capitol la care stați rău. În încheiere vă comunic că, la nivelul unde sunteți în politică, nu sunt permise astfel de declarații!”

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea