Adrian Miuțescu: “Trebuie să rămână în urma noastră realizările. Eu de-asta fac politică!”

# Împins de Orban spre victorie, noul șef al PNL Argeș a reînceput să bată câmpii politici

Recent reales – aproape cu forcepsul – președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu a reînceput cu teoria de partid: că fac politică pentru țară și pentru oameni, bla, bla, bla.

”Trebuie să reconstruim România și avem o șansă prin încrederea pe care ne-o acordă Uniunea Europeană, care ne pune la dispoziție niște fonduri. Acești bani trebuie folosiți cum trebuie. Trebuie să rămână în urma noastră realizările: faptul că vom circula pe autostrada Pitești-Sibiu, pe drumul expres Pitești-Craiova, că vom avea o sală polivalentă modernă, o bază sportivă frumoasă în Trivale. Eu de-asta fac politică!”- a spus, la Antena3 Pitești, președintele Adrian Miuțescu.

 

Trebuie (TREBUIE!) specificat că obiectivele cu pricina erau de mult pornite și finanțate, cam de când Miuțescu încă mai cânta romanțe pe malul lacului Zigoneni, unde locuiește - și plănuia să se autopremieze cu actuala deputăție. Și să-i premieze și pe alții cu posturi sau funcții bine plătite, inclusiv pe membri ai familiei. Realizările principale ale lui Miuțescu par să fie cele din contul personal, cară stă să explodeze de atâtea intrări. Domnule președinte, mai ușor cu realizările Sălii Polivalente – spre exemplu – că, în curând, se adună spectatorii. Și aceștia, când văd un meci prost, fluieră!...

S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea