Mircea Diaconu, fostul senator de Argeş: „Nu am aruncat cu banii, am fost zgârcit cu mine”

Fostul senator de Argeş, actorul Mircea Diaconu, a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai, la Kanal D. Luat la întrebări, politicianul a recunoscut că este zgârcit cu sine, dar şi că nu ţine banii la bancă. Mircea Diaconu este europarlamentar independent, dar în 2008 a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Argeş.

„Da, sunt zgârcit cu mine. Numai cu mine sunt zgârcit, în rest, cu nimeni altcineva din jur. Nu sunt zgârcit, sunt atent, nu-mi place să-mi bat joc de nimic.

Nu am aruncat cu banii, am fost zgârcit cu mine. Am case, copiii mei au tot ce trebuie și să nu aibă copilărie nefericită. Nu e nimic pentru mine. Nu țin banii în bancă, nu cred în chestia asta. Îi bag în terenuri, în păduri. Ce am nevoie sau să rămână copiilor și generațiilor ce vin”, a declarat Mircea Diaconu la Kanal D.

Mircea Diaconu are o avere estimată la 900.000 de euro.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, l-a adus pe Mircea Diaconu să candideze în Argeş în vara lui 2008. La parlamentarele din toamnă, actorul a fost ales senator, iar Adrian Miuţescu a pierdut la mustaţă fotoliul de deputat. Ani mai târziu, Miuţescu i-a reproşat lui Mircea Diaconu că l-a trădat:

"Mircea Diaconu a trădat PNL. Şi pe mine m-a trădat! Nu a spus niciodată că Miuţescu l-a dus în PNL şi i-a propus, în 2008, să candidezepe locurile PNL.

Aşa a ajuns senator... M-am dus la el la teatru. Cred că era într-o vineri şi i-am propus să candideze la Senat. Am vorbit cu Călin Popescu Tăriceanu, care era preşedinte, spunându-i pe cine susţinem noi. A fost făcut şi cetăţean de onoare al municipiului Câmpulung pe vremea primarului Călin Andrei. Dar Mircea Diaconu a ocolit mereu să spună adevărul. Pentru mine a fost o dezamăgire. Chiar şi după ce a ajuns senator, în loc să mă ajute după ce eu am dus toată campania, el fiind plecat, în plină campanie electorală, la filmări, la Săvârşin...

 

Când venea, îmi reproşa, că l-am pus degeaba pe listă, că nu o să iasă. La final a ieşit. Senator. Eu, nu. Ceea ce m-a dezamăgit a fost că trebuia să râmână să lucreze în echipă şi în folosul PNL. Mi-a luat locul în Biroul Naţional, era ministru al Culturii şi nu a mişcat un deget pentru mine.”, declara Miuţescu pentru presa din Argeş, în 2018.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea