Ștefănești - 569 de ani de atestare documentară

Localitatea Ștefănești a împlinit 569 de ani, o vârstă venerabilă. Mai tânără decât localitățile învecinate (Pitești – atestare documentară la 1388, Călinești – 1388, Topoloveni – 1421), Ștefăneștiul se impune însă printr-o istorie cu greutate: leagăn al Brătienilor și Goleștilor, zonă în care au deținut vii domnitori și mari boieri.

Simona Bucura Oprescu: Am participat, cu mare bucurie, la invitația domnului Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești, la aniversarea a 569 de ani de atestare documentară a orașului Ștefănești, alături de domnii Ion Mînzînă - președintele Consiliului Județean Argeș, Nicolae Pavelescu - deputat de Argeș, Marius Nicolaescu - vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și Cristian Puiu - administratorul public al județului Argeș.

 

O numesc aniversare, însă a fost mai mult decât atât: o întâlnire punte între generații, care m-a făcut să simt speranță!

Am asistat la premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar și recunoasterea meritelor copiilor de nota 10 din orașul Ștefănești.

Văzând respectul primarului Nicolae Velcea pentru trecut și încrederea acestuia în noua generație, am simțit că Ștefăneștiul este cu adevărat pe mâini bune!

Primarul Nicolae Velcea și echipa sa trebuie să știe că au tot sprijinul meu și al echipei noastre, pentru dezvoltarea Ștefăneștiului. Avem încredere în voi!

La mulți ani, Ștefănești!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea