Argeșeanca Alina Gorghiu încinge, din nou, spiritele: „Sunt în țară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate”

Argeșeancă la origine, senatoarea liberală Alina Gorghiu reușește, aproape la fiecare postare, să atragă sute și sute de comentarii răutăcioase. Adeptă declarată a premierului Florin Câțu, parlamentara născută la Curtea de Argeș îndeamnă, pe facebook, la izolarea anumitor ”voci iliberale”, susținând că acestea ar trebuii izolate, nu copiate.

Alina Gorghiu: ”Chiar dacă e august, zăpușeală și lume relativ puțină în Capitală, e cazul de responsabilitate.  Apelul e către toti membrii PNL care fac acuzații grave, fără bază și fără probe. Toate astea fac mult rău PNL! Mai este puțin și se termină alegerile din filiale. Chiar dacă nu e doar fair-play competiția, responsabilitatea față de PNL rămâne o obligație orice ar fi!  În Partidul Național Liberal ar trebui ca nimeni să nu promoveze teme contra liberalismului! Sunt în țară destule voci iliberale! Care trebuie izolate, nu copiate.”

Ca de obicei, din motive de spațiu, am reprodus numai primele patru răspunsuri.

Marin Nodea: ”Asistam fara voia noastră la un spectacol grotesc generat de alegerile interne din partidul istoric PNL ,devenit acum o adunătură interlopă care caută din 2 aripi frânte să aleagă omul providențial care ar avea competențe sa guverneze 8 ani cum afirmă trompetele găștii .Domnilor sunteți josnici si jalnici ,,,un singur țel,,, puterea!!!!”

Adriana Baicu: ”O dovadă mai clară de iliberalism și amoralitate este rușinoasa dumneavoastră propunere legislativă de anul trecut, care prevedea ca o serie largă de condamnări penale (pentru corupție, infracțiuni economice și multe altele...) să fie executate la domiciliu, dacă pedeapsa nu depășește șapte ani. Mă scuzați, dar din cauza zăpușelii, nu mi-a venit un alt exemplu mai elocvent.”

Manea Eduard Nicușor: ”Iliberale??? Voci care trebuie izolate??? Cum să le izolăm, doamnă? Parcă trecuse vremea aceea de tristă amintire....libertatea de expresie, libertatea de a vorbi fac parte din esența democrației... Lăsați să se manifeste aceste voci neliberale, e dreptul lor... Important este ce faceți dumneavoastră pentru a mă convinge, pe mine și pe câți mai mulți români, că dumneavoastră și echipa pe care o sustineti reprezintă PNL...”

Viorel Ghent: ”Asa faceau comuniștii cine nu era de acord cu ei îl izolau pt totdeauna asa ca PNL=PCR”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea