Primăriţa Elena Lasconi marchează: Gaşca Zurli vine la Câmpulung!

# Criticile internauţilor nu contenesc: „O Clotilde a Câmpulungului cu zero realizări!”

Aspru criticată pe reţelele sociale, primăriţa Elena Lasconi a gustat cele mai amare comentarii chiar de ziua municipiului Câmpulung, după alte câteva reprize de critici venite din partea votanţilor. Sătui de promisiuni şi de evenimente de duzină, alarmaţi de faptul că banii publici sunt folosiţi inutil, oamenii au reacţionat dur, după luni de zile de promisiuni frumos împachetate de fosta vedetă PRO TV care a declarat că va scoate municipiul din mizerie.

Ca să spele ruşinea, primăriţa Lasconi rupe gura târgului cu o veste bombă: Gaşca Zurli vine la Câmpulung! Mare bucurie, mare, pentru copiii de grădiniţă, zicem noi...

 

Nu e de glumit cu alegătorii din Câmpulung! Prostiţi de PNL şi PSD, cetăţenii refuză să mai fie luaţi de proşti de USR, partid care o susţine pe primăriţa Elena Lasconi. Oamenii au promis că edilul nu mai pupă mandat la Câmpulung, iar Lasconi a intrat în panică. Nu mai ţine vrăjeala, oamenii cer infrastructură, locuri de muncă, dezvoltare, iar primăriţa încearcă să-şi spele păcatele cu proiecte pentru învăţământ, încununate de un spectacol susţinut de Gaşca Zurli la Câmpulung:

„Copiii sunt prioritatea mea, chiar dacă peste trei ani vor merge la creșă, grădiniță, școală și nu la vot. Planurile mele nu sunt povești, dar vă înțeleg că nu mai aveți răbdare, pentru că ați așteptat prea mult. Tocmai din acest motiv sunt și eu astăzi aici și credeți-mă, nu e ușor.

Nu o să mă plâng, nici nu o să mă leg de trecut și de moștenirea cu minus, de probleme, ci o să mă refer la viitorul foarte apropiat. Iar viitorul ăsta foarte apropiat, pentru copii, se va concretiza anul acesta prin cel puțin opt spații verzi și de joacă pentru copii și demararea procedurilor pentru o creșă nou construită. Și da, în luna Septembrie vine și Gașca Zurli la Câmpulung.

Și tot anul acesta, tot pentru copii, depunem cel mai mare proiect pe fonduri europene din istoria Câmpulungului, pentru dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă oră pentru că da, copiii noștri merită ce e mai bun. Știu că avem nevoie de multe: apă, canalizare, gaze, asfalt, bulevard, trotuare, piață și lucrez la asta.

O să vi le comunic atunci când o să avem finanțarea și o să trecem la treabă. Cred că v-ați săturat de “proiecte” și promisiuni. Ce vă rog este să aveți răbdare și încredere. Am zeci de proiecte demarate. Și dacă o să se concretizeze zece, deși țintesc sus, tot o să fie cea mai mare transformare în bine a Câmpulungului din ultimii 30 de ani.”, a scris Elena Laconii pe Facebook.

Ironiile internauţilor au continuat semn că, după aproape un an de mandat, Lasconi a reuşit să isterizeze masele, la Câmpulung. Redăm câteva comentarii savuroase, care sperăm s-o motiveze pe Lasconi să mai lase Facebok-ul şi să pună mâna pe treabă:

• Până una alta puteți, vă rog să începeți prin a tăia iarbă? Această activitate cred că nu depinde de fonduri, proiecte, finanțări, aprobări și altele asemenea. Vă invit să faceți o plimbare în Grui, să vedeți în ce hal arată spațiul verde. Aceeași poveste cu serviciile de curățenie stradală, salubrizarea. Ține de urmărirea contractului de salubrizare, de recepția serviciilor, de mărirea frecvenţelor. Începeți cu serviciile publice, în sens material-funcțional, ..."facubile" și de strictă necesitate

• Doamnă dragă, eu nu trăiesc în Câmpulung dar mi-ar plăcea.. De câteva zile sunt în Câmpulung și e rușinos ca centrul orașului să arate cum arată de atâtea luni de zile... DN73 din Pitești până în Câmpulung e ca în palmă, trecerile la nivel cu calea ferată sunt fără doar și poate unele din cele mai bine lucrate din România.. apoi intri în Câmpulung, unde asfaltul e de toată jenă, iar șina aia de tren de la intrarea în oraș...

• Păcat că copiii noștri nu au nici un viitor în Câmpulung, nu au locuri unde să-și petreacă timpul liber, ștrand, parc de distracții... trebuie să plece din oraș pentru a avea parte și ei de aceste bucurii

• Promisiuni, vorbe goale așa ca să fie în treabă... Poze, multe poze, care nu fac cinste unui primar cu ținută și demnitate. O Clotilde a Câmpulungului cu zero realizări!

• Din păcate ne-am făcut-o cu mâna noastră . Ne-a promis că o să facă un oraș frumos, ne-a promis că o să avem parcuri și locuri de joacă pentru copii, în centru nu mai zic cum arată, rușine să-i fie și sper să nu mai aibă parte de alt mandat

• Hai sictir nu te mai cred nici maidanezii la C.lung, cântă la altă masă, poate își face DNA-ul milă de ține și vede care a fost treaba cu licitațiile “ cinstite “care s au făcut din banii publici.

• Bună ziua! Aduceți Gașcă "Zburli"... ok. Nu știu câți copii vor să-i vadă. Spuneți că va pasă de copii.... doar publicitate. Dacă v-ar păsa de ei ați pune afișe cu fumatul interzis la locurile de joacă să nu se mai joace cu chiștoace, ați dispune să se facă zilnic curat în parcuri și la locurile de joacă. Pe fostul primar îl vedeam verificând dacă se face curat... dvs. doar foto pe "feisbuc". Mi se face greață...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea