Cultură de canabis, descoperită de polițiști la Lerești

 

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, miercuri - 26 august, în localitatea Lerești, la o locație frecventată de patru persoane, bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai 2021 și până în prezent, patru persoane, cu vârste cuprinse între 33 și 65 de ani, cu domiciliul în București, ar fi cultivat cannabis, în localitatea Lerești și l-ar fi comercializat, în județul Argeș și municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe plante de cannabis, ajunse la maturitate, fragmente de substanță vegetală, precum și instalații artizanale de creștere a plantelor.

Cele patru persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea