Primarul din Priboieni – naș la o nuntă de aur

 

# Celebrul tenor Florin Georgescu – recital la petrecerea soților Mazilu

Un cuplu care sărbătorește o aniversare de 50 de ani de căsnicie, merită să aibă parte de o petrecere de neuitat.

Doi oameni care au supraviețuit împreună multor suișuri și coborâșuri specifice unei relații sunt demni de admirat. Mai ales în contextul în care cuplurile, azi, greu depășesc un prag de maxim 5 ani.

Iar aniversarea căsătoriei reprezintă acel moment cand îți poți reînnoi promisiunea făcută față de sufletul pereche, când te poți bucura alături de familie și prieteni. Așa au făcut și soții Eugenia și Nicolae Mazilu, din Priboieni, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La nunta lor de aur au fost nași primarul localității, Sorin Lupu, împreună cu soția.

La biserica din centrul comunei, cei doi și-au reînnoit jurămintele de dragoste în fața protopopului Protoieriei Topoloveni, Stelian Stan. După care… petrecere!

Surpriză mare, la eveniment a apărut și celebrul tenor Florin Georgescu! Prietenul familiei Mazilu a și ținut un concert de zile mari, chiar dacă sala și sonorizarea nu erau cele mai potrivite pentru o asemenea voce. Florin Georgescu nu a venit singur, ci alături de o echipă de cântăreți profesioniști de muzică populară și ușoară, care au încins atmosfera. Însuși primarul din Priboieni a fost antrenat în asemenea monente – iar acestea nu au fost puține.

O petrecere așa cum trebuia să fie. Ginerele nu a stat deloc, mireasa i-a fost alături. Doi oameni care au trecut un test al vieții, al înțelegerii și cărora le-au fost aproape, la această zi de bucurie copiii, nepoții și prietenii buni.

Casă de piatră, spre nunta de platină!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea