Grupul Astaldi, care realizează lotul 5 al Autostrăzii A1 Sibiu – Piteşti, susține că pandemia nu a încetinit proiectele din România

Pandemia nu a încetinit lucrările de construcţii ale italienilor de la Astaldi în România, potrivit celui mai recent raport financiar publicat de companie.

„În România şi Polonia, în prima jumătate a anului 2021, contractele în vigoare nu au înregistrat întârzieri speciale legate de pandemia de COVID-19“, se arată în raportul Astaldi aferent primului semestru al anului, conform zf.ro.

La lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti, Astaldi lucrează pentru realizarea a peste 30 de kilometri, acesta fiind cel mai important tronson de autostradă aflat în construcţie în România în prezent. Aceeaşi com-panie este şi parte a proiectului de construcţie a podului de la Brăila, unde este lider de asociere, alături de firma japoneză Ihi.

 

Constructorul italian Astaldi şi-a majorat businessul din România cu aproape 20% în 2020, iar prin urmare rezultatul a depăşit un miliard de lei, ajungând mai exact la 1,181 miliarde de lei, potrivit in-formaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, menţinându-se în poziţia de lider al constructorilor prezenţi local.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea