Moşteanu: „Încep lucrările pentru lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1”

# Deputatul USR de Argeş ne-a mai anunţat şi în iunie că vor începe lucrările...

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, spune că la 1 septembrie încep lucrările la lotul 5 al autostrăzii Piteşti-Sibiu. Dar, ca Toma necredinciosul, până nu voi vedea nu voi crede! Acelaşi Moşteanu anunţa (în luna iunie) tot pe Facebook, la fel ca acum, că încep lucrările la lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Sperăm că nu vom asista la întârzieri şi că lucrările vor începe la 1 septembrie anul acesta...

„Ministrul USR PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță emiterea ordinului de începere a lucrărilor pentru lotul Pitești-Curtea de Argeş al autostrăzii A1. Proiectarea a fost încheiată, intrăm în faza de execuție.

 

Constructorul este deja mobilizat în teren pentru a porni munca pe cei 30 de km ai șantierului. Este o investiție complexă, cu o valoare de 1,7 miliarde de lei, ce va cuprinde:13 poduri, trei pasaje, un viaduct, trei noduri rutiere, două spaţii de servicii, două parcări de scurtă durată, două centre de coordonare şi întreţinere.”, a scris deputatul Ionuţ Moşteanu, pe pagina sa de Facebook.

Îi amintim domnului Moşteanu că un mesaj similar transmitea şi pe 17 iunie:


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea