O argeșeancă din vârful PNL râde de social-democrați: ”Moțiune de cenzură PSD la orizont!”

Argeșeanca Alina Gorghiu este o susținătoare declarată a lui Florin Câțu pentru șefia PNL Argeș, caz în care ar putea primi o funcție importantă – chiar șefia Camerei Deputaților. Mai este o neobosită persiflantă a declarațiilor celor din vârful PSD. Săptămâna trecută a venit rândul unui comentariu asupra veșnicelor amenințări cu moțiunea. Și cam are dreptate…

Alina Gorghiu: ”Ce este orizontul? Linia imaginară care se îndepărtează de tine pe măsură ce te apropii de ea?  Așa este anunțul de la PSD. Dar care dovedește un singur lucru: nostalgia pentru guvernare...După ce au avut 30 de ani la dispoziție să își arate competențele. Și au arătat cât pot. De asta i-au trimis românii în opoziție. Au dezamăgit prea mult cu indiferența lor față de oameni. Iar acum plătesc factura.

 

Indiferent dacă se vor decide, emoții nu sunt însă! Nici pentru Guvern, nici pentru PNL. Vom fi spectatori la încă un spectacol jenant al PSD. Argumente pertinente nu există. Și o știu și ei! Deci vor relua vechile clișee ale stângii abonate la bugetul de stat amestecate cu populismele iliberale care pot duce România la haos și întârzierea dezvoltării!

Dar noi îi așteptăm cu moțiunea. E ocazia perfectă să dovedim cât de puternică este Coaliția. Și cât de uniți suntem în PNL, acum și după 25 septembrie. Vă garantez că niciun liberal nu va acționa ca socialiștii. Nu ne vom da jos propriul Guvern niciodată.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea