Deputatul PNL Daniel Constantin - o singură luare de cuvânt în plen - la depunerea jurământului

Timpul trece, pentru români, din ce în ce mai greu. Probabil că nu același lucru se întâmplă și pentru aleșii neamului, care beneficiază de tot ce este mai bun: venituri generoase, consilieri plătiți, loc de muncă unde nu trebuie să îndeplinești cine știe ce norme.

Este și cazul deputatului PNL Argeș  Daniel Constantin, fost ministru al agroiculturii care, în noul mandat de la Camera Deputaților are la activ o singură luare de cuvânt – cea din decembrie, anul trecut, la depunerea jurământului.  Nici la capitolul inițiative legislative nu stă prea bine parlamentarul de Argeș, fiind inițiatorul a numai trei legi, din care una singură a trecut de Senat.

Poate că țara merge bine și nu prea știm noi, așa încât nu e nevoie de cine știe ce legi. Poate că Daniel Constantin are alte treburi decât cea pentru care a fost ales, nu știm. Prin comparație, șeful său (local ) de partid, Adrian Miuțescu, are 22 de inițiative legislative. ”Dușmanca” de la PSD, Simona Bucura Oprescu are 15 inițiative legislative, 31 de luări de cuvânt, 8 întrebări și interpelări și 5 moțiuni. Asta da activitate în Parlament. Poate observă și domnul deputat...

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea