Deputatul Aurel Bălăşoiu: „Ce blestem s-a abătut asupra PNL, încât pentru funcția de lider să se dueleze doi degustători???”

Deputatul argeșean Aurel Bălăşoiu a dedicat o postare pe Facebook celor doi barosani din PNL: Ludovic Orban (încă preşedinte al PNL) şi Florin Cîţu (posibil viitor preşedinte al PNL). Îi cunoaştem bine pe Orban şi pe Cîţu, ştim isprăvile care le-au marcat trecutul şi mai ştim că fiecare vrea să tragă lozul cel mare, la Congresul din 25 septembrie. Până atunci, ne-am delectat cu postarea deputatului Bălăşoiu care mai în glumă, mai în serios, are mare dreptate... Deja nu mai contează că Bălăşoiu e PSD-ist, că scrie despre rivalii politici. Faptele celor doi  „degustători”, din PNL fac toţi banii!

„Oare ce blestem s-a abătut asupra Partidului Național Liberal, încât pentru funcția supremă de conducător de obște să se dueleze doi degustători?

 

La cererea dumneavoastră, că să mă exprim în scris asupra argumentelor pe care le posed în privința celor doi spirtoși, vă expun următoarele:

Șoferul Cîțu, plecând prin America după unele treburi, s-a gândit să ia cu el la drum și puțină țuică, pentru uzul său personal, fiind grav suferind de ficat și știind că, numai cu această licoare magică trece durerea dacă se zdruncină în mașină și-l apucă cu amețeală, fiindu-i suficient numai un gât-două sau chiar mai multe, după cum e și durerea sau distanța parcursă, astfel că, din acea țuică, n-avea cu el decât strictul necesar, ca doctorie, și care să tot fi fost, maximum trei damigene.

Cu toate că vorbește opt limbi și vreo douăzeci de dialecte, când l-au surprins polițiștii cu acel lichid clandestin nu a reușit să-i convingă că de fapt vinovat este Partidul Social Democrat.

A făcut el ce-a făcut și-acum are două fotografii. Una, din față și alta, din profil, alb negru... în dungi. Și-a făcut-o singur!

Mai rar am văzut un atât de grandios debut politic! Atâta finețe, atâta tact!

Știam că este un om de valoare, dar mărturisesc, nu știam că este un geniu politic în stare latentă!

Ludovic, zis și Fane cărare, are o metodă excelentă. Dizolvă două pastile de aspirină într-un pahar cu apă și, după ce le amestecă bine, vărsă apa și bea un coniac.

Ați observat câtă noblețe are domnul acesta, câtă eleganță neafișată?

Stă picior peste picior și când conduce autoturismul. Înțelepciunea este un drum pe care nu are să calce niciodată. Veșnic nemulțumit, își trăiește viața visând la altă viață.

La congresul partidului se așteaptă ca sala să fie arhiplină. Se vor ocupa până și toate locurile de sub mese.

Așa că le urez trai bun și cel mai slab să învingă!”, a scris Bălăşoiu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea