Trei containere vor fi achiziționate, până pe 13 septembrie, pentru a fi folosite drept săli de clasă

Consiliul Local Pitești a alocat bani pentru achiziționarea a trei containere modulare care să fie folosite drept săli de clasă pentru Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (două containere) și „Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân” (un container).

Amintim că profesoara Alina Manea, inspectorul școlar general al județului Argeș, a venit cu solicitarea ca municipalitatea piteșteană să achiziționeze de urgență containerele, ca urmare a unor reglementări care prevedeau reducerea efectivului de elevi din clasa a V-a la maximum 29. Acest lucru a condus la restructurarea claselor de elevi și la imposibilitatea școlarizării la o parte dintre aceștia.

„Eu știu că primăria va da bani și fiecare unitate de învățământ va achiziționa direct containerele. Sunt două containere la școala «Mihai Eminescu» și unul la «Mircea cel Bătrân»”, a precizat Alina Manea, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.

 

Urmează ca până la începutul noului an școlar să fie achiziționate și montate containerele modulare în cele două unități de învățământ astfel încât elevii să nu întâmpine probleme în desfășurarea activităților școlare.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea