Primăria Bascov a cheltuit 3000 de lei, într-o zi, pe... flori!

În zilele de 28 și 29 august 2021, Bascov  a sărbătorit 600 de ani de la prima atestare documentară.  În cadrul evenimentului organizat cu această ocazie, au fost oferite diplome de excelență cadrelor didactice, foștilor aleși locali (primari, viceprimari, consilieri locali), preoților, dar și personalităților cunoscute și recunoscute la nivel internațional pentru performanțele lor.  O prezență onorabilă a fost cea a marelui sportiv Robert Glință, campion european la înot, reprezentant al României la Jocurile Olimpice, caruia i s a oferit o plachetă de excelență și un premiu în bani.

Nu au fost uitate nici cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și elevii cu rezultate bune la învățătură. Cu această ocazie, Primăria Bascov a cumpărat 100 de buchete de flori, la 30 de lei + TVA/bucată, însumând  3000 lei +TVA. Că e mult, că e puțin, nu știm. Cert e faptul că primarul este un om… sensibil. Pe banii comunei, desigur…

 

Cătălin Andrei, consilier local PNL: „Observ că domnul primar a dezvoltat o pasiune pentru flori, pentru aranjamente florale, pentru buchete, pentru flori la ghiveci și pentru alte combinații care implică florile. Este uimitor că numai pentru evenimentul prilejuit de zilele comunei Bascov, primăria a achiziționat 100 de buchete de flori care probabil au fost oferite de edilul nostru doamnelor și domnișoarelor, cu o clară condescendență electorală. Gest elegant, nimic de zis, dar mă întreb totuși dacă au participat o sută de doamne la acest eveniment, organizat în condiții pandemice și cu restricții privind numărul de invitați. Cred că anul acesta, în câteva luni, primăria a cheltuit zeci de mii de lei pe flori pentru diverse activități și ar trebui întrebat domnul primar cât de necesare sunt asemenea cheltuieli, în condițiile în care mulți edilii cu care am vorbit strâng cureaua cât pot și își drămuiesc cu grijă fiecare leu”.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea