Cât l-a costat pe fostul deputat de Argeş, Cristi Boureanu, despărţirea de iubita tinerică?

La începutul lunii august, presa mondenă arunca pe piaţă o veste bombă! Fostul deputat PDL Argeş, Cristian Boureanu, s-a despărţit de iubita sa cu 24 de ani mai tânără. După aproape 7 ani de relaţie, vacanţe de lux şi planuri despre nuntă şi copii, Boureanu şi Laura Dincă au decis să meargă pe drumuri separate. Motivele despărţirii nu au ajuns în presă, dar s-a aflat că Boureanu a ieşit ceva mai sărac din relaţie. Fostul parlamentar i-a cumpărat iubitei un apartament, chiar după separare. Gurile rele spun că e vorba de un apartament nou, într-o zonă rezidenţială, unde preţurile apartamentelor de două camere se ridică la peste 80-90.000 de euro.

„Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună.

 

Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a declarat Laura Dincă, pentru presa centrală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea