Vicele USR, Mihai Mihăilescu, a înviat pe social-media!

# Speriat de ceea ce se întâmplă în Guvern, Mihăiţă a dat drumul la postări!

Viceprimarul Piteştiului, Mihai Mihăilescu, traversează o perioadă de maximă încordare. După luni bune de nemișcare în papuci ca viceprimar, Mihăilescu a auzit că s-ar putea să i se întâmple ceva rău pe linie de partid. Nici el nu ştie prea bine despre ce e vorba, dar miroase rău.

Şi pentru că în ultima vreme nu s-a remarcat nici ca viceprimar, nici ca om politic, zilele trecute, Mihăilescu a dat drumul la postări pe Facebook. Dacă tot a început războiul la Centru, măcar să pară interesat şi Mihăiţă al nostru.

Viceprimarul Mihai Mihăilescu nu e prieten cu reţelele sociale. Nu ştim de ce nu profită de avantajele de imagine pe care le oferă paginile de socializare, dar observăm că Mihăiţă refuză să scoată capul din nisip. La fel cum procedează la Primăria Piteşti când se închide în birou şi refuză să participe la conferinţele de presă sau când evită deplasările pe teren alături de primarul Cristian Gentea.

 

Gândindu-ne bine, poate minunile ce se întâmplă la Guvern îl vor trezi din somn şi pe viceprimarul Mihai Mihăilescu. Până nu e prea târziu. Mai ales că se vorbeşte pe la colţuri că viceprimarul USR are zilele numărate la primărie. Că tot ce se petrece la Bucureşti se va răsfrânge şi în Argeş, iar varianta cu mazilirea lui Mihăilescu nu e deloc o utopie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea