În plină criză la Palatul Victoria, Gigi Dinescu vrea resuscitarea PNŢCD!

PNŢCD Argeş este, de ani buni, pe linia moartă. Activitatea partidului bate spre zero, iar singurul care mai ţine steagul sus este preşedintele Gheorghe Dinescu, cel care mai postează pe social media şi care le mai aminteşte prietenilor virtuali cum merge ţara.

Iar pentru că acum e rupere de nori la Palatul Victoria, Dinescu a prins momentul. Cu PNŢCD-ul la perfuzii şi cu România pe butuci, Gigi crede că va învia Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Aşa că Dinescu încearcă cu mesaje motivaţionale, că tot sunt la modă:

„Ce am fost și ce am ajuns! Oare cât îi mai răbdăm pe ăștia care efectiv își bat joc de bătrânii noștri, distrug viitorul celor mici, iar noi ăștia de la jumate ne merităm soarta pentru că unii i-au votat, alții n-au venit la vot!

 

Indiferent cât ar fura (și au furat se vede la sectorul 1) nu puteau fura chiar tot! Haideți să reglăm noi, poporul, această anomalie cu votul cu STS -ul și cu furtul! Oare asta-i România normală a lui Iohaos?

Vreți o altă clasă politică? Implicaţi-vă voi! Să știți că nu partidele create în laboratoare sunt și cele care vor binele României. Oare de unde au ele sponsorizări? De aceea vă propun să vă implicați în PNȚCD! Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat este singurul partid care a scăpat, cred eu, de 97% de acoperiți și trădători! Doar cu voi acest popor putem reface România mândră și demnă cum de fapt am fost. Ce ziceți?

Implicați-vă și veți vedea viața din teren nu din tribună!”, a scris Dinescu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea