Mesaj pentru Moşteanu: „Dacă aveaţi ouă, de ce nu aţi ieşit de la guvernare, fomiştilor fără școală!!!”

# Deputatul USR a fost umilit pe Facebook

Frământările din fruntea Guvernului, atacurile USR la adresa PNL, aroganţele premierului Florin Cîţu au schimbat agenda politică. În ultimele zile s-a vorbit pe toate canalele de căderea Guvernului, de moţiuni de cenzură, de trădări şi trădători. Şi în acest iureş nebun apare Ionuţ Moşteanu. Băiatul ăla care a ajuns deputat deşi probabil n-are diplomă de licenţă, dar care acum se laudă că face legi pentru binele ţării. Deci, tocmai Moşteanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl denigra pe Cîţu invocându-l pe Orban, care (sărăcuţul...) nu a fost informat în timp util despre mazilirea ministrului de Justiţie, Stelian Ion.

 

De fapt, încă de la jumătatea lunii august, Moşteanu şi-a reconsiderat discursul faţă de Orban. Ca-n politică, sunt importante conjucturile, iar acum (când Cîţu este încolţit) Moşteanu pozează în poziţiile care îi convin cel mai mult. Iar în cazul încercării de a pica Guvernul, deputatul USR Ionuţ Moşteanu a postat un mesaj care a stârnit cele mai virulente reacţii din partea românilor.

 

„Florin Cîțu s-a comportat cu Președintele PNL, Ludovic Orban, la fel cum s-a comportat cu USR PLUS. Președintele PNL a fost informat, printr-un SMS, cu 2 minute înainte de anunțarea publică a deciziei de demitere a Ministrului Stelian Ion.

Este încă o dovadă că premierul Florin Cîțu nu poate fi un partener de încredere, nu poate gestiona o coaliție, nu poate colabora cu nimeni.  Florin Cîțu calcă în picioare speranțele românilor și voturile primite atât de PNL, cât și de USR PLUS. Sunt consternat de atitudinea asta. Un premier nu poate fi premier doar pentru o mână de oameni care îi țin spatele.

Florin Citu nu va mai fi prim-ministrul României.

Guvernarea de centru dreapta va continua într-un ritm accelerat pentru a recupera întârzierile de anul ăsta cu un premier responsabil si capabil.

Așteptăm noua nominalizare de prim-ministru de la PNL.”, a scris parlamentarul.

Iar prietenii virtuali l-au taxat pe Moşteanu cu vorbe dintre cele mai dure:

• “Golaneală politică”, de la politicieni care se vor “altfel”, decat şmecherii din politică. Domnul Ionuţ Moşteanu “îi duce grija” lui Ludovic Orban (o ştiţi pe aia cu câinele care moare de drum lung) şi încearcă să-i încaiere pe cei din PNL. O abjecţie a unui tânăr “cu pretenţii” ... şi purtător de cuvânt al USR. Mă refer, exclusiv, în ceea ce priveşte referirea la Ludovic Orban, în rest - e o altă discuţie.

• HOȚUL STRIGĂ HOȚII

• Moştene, delirezi??? Mai ieri te tăiai la gât pentru el, că deh... acum vomiţi?!? E cam cum ai făcut cu diploma ta, uite-o, nu e!!! Dacă aveaţi ouă, de ce nu aţi ieşit de la guvernare azi, hă??? Mormanu’, fomiştilor fără școală!!! Oarba, ce tupeu de secu!!!

• Domnule, începe să semene cu CDR-ul din 1997. Atenţie că ăia au avut la alegeri în 2000, 4-5%. Dacă o să continuati aşa (aşa zisa coaliţie în care am avut încredere, votand USR) va fi la fel în 2024!

• Păi nu voi l-aţi preferat acum 10 luni pe Cîţu? Nu v-aţi cramponat că nu şi nu îl mai vreţi pe Orban prim-ministru?? Cu toate păcatele lui, Orban ar fi fost mai bun într-o așa coaliție de guvernare!

• “Florin Cîţu nu va mai fi prim-ministrul României. “ :))) esti haios bre...înca nu te-ai prins că USR nu contează. Vreţi să schimbaţi prim-ministrul, să îşi dea ministrii demisia...şi gata...Ghici pe cine va nominaliza Iohannis???


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea