Iată pe ce a mai dat banii Consiliul Județean Argeș!

# 120.000  lei plus TVA pe două studii:  de trafic și de... oportunitate!

De oriunde intri în județul Argeș, starea proastă a drumurilor reușește să ducă la disperare pe șoferi. Fie că sunt drumuri naționale, fie că sunt administrate de Consiliul Județean Argeș - toate se unesc sub aceeași condiție execrabilă. Iar când intri dinspre județe precum Brașovul, disproporția este atât de mare încât poți puncta limita de hotar cu ochii închiși.

80.000 lei plus TVA pe un studiu de trafic

Ei bine, stăm noi prost la drumuri, însă la studii nu ne întrece nimeni. Recent, Consiliul Județean Argeș a dat 80.000 lei fără TVA pentru ”Studiu de trafic/mobilitate privind identificarea fluxurilor de călători, a cerințelor de mobilitate ale colectivităților locale pentru întocmirea și dimensionarea reală  a tuturor traseelor din structura Programului de transport public județean prin curse regulate.”

40.000 lei plus TVA pe studiu... de oportunitate!

Odată pornit pe studii, Consiliul Județean nu s-a sfiit să mai facă unul, de… oportunitate: ”Studiu de oportunitate privind stabilirea modalității de atribuire a gestiunii serviciului de transport public județean prin curse regulate pentru fundamentare și stabilirea modalității de gestiune (a soluțiilor optime) a serviciului de transport public  - stabilirea modalității de atribuire a gestiunii serviciului de transport public județean prin curse regulate pentru fundamentare și stabilirea modalității de gestiune (a solutiilor optime) a serviciului de transport public conform Regulamentului CE 1370/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind serviciile publice de transport feroviar și rutier de călători”

 

Avem studii!  Ehei...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea