Alina Manea, șefa ISJ Argeș: „Am găsit soluții astfel încât copiii să nu stea în stradă”

 

# Containerele, care vor fi folosite drept săli de clasă la două școli din Pitești, vor fi aduse după începerea anului școlar

Două școli din Pitești au solicitat, recent, trei containere modulare care să fie folosite drept săli de clasă. Solicitarea a venit în urma unor schimbări legislative care prevedeau reducerea efectivului de elevi din clasa a V-a.

Din păcate, containerele vor fi aduse la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (două containere) și „Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân” (un container), după începerea noului an școlar.  Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș susține că au fost găsite soluții ca elevii să nu stea în… stradă. 

„N-au sosit, pentru că abia ieri (9 septembrie n red.) au apărut vizibil banii de la primărie, există niște tranzacții, niște demersuri care se fac și colegii mei implicați în situația aceasta au făcut demersuri de achiziție, au luat legătura cu potențiali ofertanți de containere, astfel încât în cel mai scurt timp ele să și fie în curtea școlii. Luni, nu. Nu cred că se poate să le aibă luni. Am găsit soluții astfel încât copiii să nu stea în stradă. Luni este deschiderea anului școlar și noi nădăjduim cât mai repede cu putință să intrăm în normalitate și cu situația aceasta”, a spus prof. Alina Manea, inspector școlar general, în cadrul unei conferințe de presă.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea