Și în acest an școlar sunt profesori argeșeni care vor preda doar online

Profesorii care au ”vulnerabilități” vor putea preda online în continuare, acest lucru fiind reglementat de Medicina Muncii. Astfel de cazuri regăsim și în județul Argeș.

„Am înțeles că mai sunt niște cazuri de profesori care doresc să predea în continuare online. Nu pot decât să nădăjduiesc că situațiile lor sunt absolut justificate și nu de altă natură. În zona aceasta, lucrurile sunt destul de fragile, pentru că îți spune să ai avizul de la medicina muncii. Personal, eu cunosc un caz, absolut justificat, care se încadrează exact în psihologia bolilor care ar pune în pericol viața persoanei respective. Am observat că de obicei oamenii care pledează pentru a preda online sunt și foarte preocupați să își asigure interacțiunea cu elevii la cel mai înalt nivel.

Eu cunosc profesori care au investit în aparatură și tot ce a trebuit încât actul să fie nu de calitate, ci de invidiat. Este vorba despre un profesor de la , de Limba și literatura română”, a precizat profesoara Alina Manea, inspectorul școlar general.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea