Nicolae Rachieru, primarul de la Budeasa, mesaj la deschiderea noului an școlar

Primarul Mihai Nicolae Rachieru a transmis un mesaj special elevilor, părinților și profesorilor din comuna Budeasa cu ocazia deschiderii noului an școlar. Au fost emoții mari pentru edil, mai ales că acesta a participat la deschiderea școlii și în calitate de tată.

„Dragi elevi, părinți și profesori,

Primul clopoțel a sunat și anul acesta la Budeasa, acolo unde am participat alături de alți copii și părinți emoționați la început de an școlar. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât, de această dată, am participat și în calitate de tată. Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu cu respectarea tuturor normelor impuse și în acest an.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Vă doresc un an școlar cu sănătate și vă rugăm să ne fiți parteneri în tot ceea ce înseamnă siguranța și educația copiilor dumneavoastră, pentru că, doar împreună, vom reuși să parcurgem această perioadă, încă dificilă.

Vă voi sta alături cu toată priceperea mea!”, a transmis primarul Mihai Nicolae Rachieru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea