Adrian Miuţescu a semnat SINUCIDEREA PNL Argeş?

# În al 12-lea ceas, Miuţescu îi mai dă o palmă lui Cîţu!

Numai mâine nu este 25 septembrie, ziua cea mare a Congresului Naţional al PNL, când premierul Florin Cîţu are toate şansele să câştige preşedinţia partidului. La Argeş, Adrian Miuţescu încă mai speră că victoria va fi de partea lui Ludovic Orban, pe care îl susţine cu toate forţele. Care forţe îl vor părăsi imediat după 25 septembrie. Bomboana de pe coliva PNL Argeş a fost pusă zilele trecute, când organizaţia a votat moțiunea “PNL- Forța Dreptei”, a președintelui Orban. Cu tot cu ovaţii pentru Sică! Important de menţionat - nu toţi liberalii argeşeni sunt de partea lui Orban. Liberalul Radu Perianu şi echipa lui îl susţin pe premierul Florin Cîţu.

“Am citit cu atenție moțiunea președintelui Ludovic Orban și vă pot spune că este pe sufletul meu. Este vorba despre un liberalism national, axat pe susținerea capitalului și a producătorilor români. Ludovic Orban a fost întoteauna alături de noi, este și va rămâne un prieten al Argeșului. Iar colegii din CDJ cu siguranță au apreciat acest lucru.

 

Cred că ce scrie în moțiunea «PNL - Forța Dreptei» este spre binele Partidului Național Liberal și al României. Cred că această moțiune cuprinde ceea ce Brătienii și-au dorit întotdeauna: o legătură între istorie, prezent și viitor. PNL este un partid care susține instituții fundamentale în societatea românească: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. Noi suntem un partid național liberal cu rădăcini adânci în istoria României, care s-a născut practic din specificul românesc și din tot ceea ce ne dă identitate și personalitate. Iar PNL trebuie să rămână ceea ce a fost din 1875 până astăzi, partidul care exprimă cu adevărat nevoile și speranțele poporului român și care se bate pentru apărarea intereselor fundamentale ale României”, a declarat președintele PNL Argeș, a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

La ora asta, Miuţescu îşi joacă ultima carte! Ştie că PNL cu Florin Cîţu la putere va reprezenta sfârşitul activităţii sale în funcţiile publice pe care le ocupă şi care i-au umplut conturile. Miuţescu va rămâne deputat şi cam atât.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea